Nyhedsoversigt

Kredsnyheder

Nyheder fra DJ

9. feb. 2021
Årsmødet Jægerråd Fåborg Midtfyn Mødet 9. februar er aflyst, nyt møde 11. maj. sted: Hillerslev Selskabslokaler, Assensvej 144, 5750 Ringe. Kontaktperson: Jens Thomsen
20. apr. 2021
Formand for Foreningen Af Danske Buejægere (FADB), Jørgen Vester, beskriver her målet med en mulig fusion mellem FADB og Danmarks Jægerforbund.
20. apr. 2021
Til dig, der går på jagt i Danmark eller i Europa, har DJ nu sikret én jagtansvarsforsikring, der dækker i hele Europa, og så endda til en fordelagtig medlemspris.
19. apr. 2021
Projektet Naturlig Ressource fokuserer på rehabilitering og forebyggelse af stress via oplevelser i naturen, og kan overføres til andre organisationer og kommuner landet over.
16. apr. 2021
At internettet er en faldgrube for ulovligheder er en kendt sag. Mangen en jæger har i uvidenhed købt en billig gadget, der endte med at koste jagttegnet.
16. apr. 2021
Står det til SF, skal det koste jagttegnet, hvis man forsætligt dræber et fredet dyr. Og faunakriminalitet skal efterforskes bedre. DJ ser positivt på initiativet.