Nyhedsoversigt

Kredsnyheder

Nyheder fra DJ

5. mar. 2020
Kredsårsmøde Dalum Landbrugsskolen Landbrugsvej 65 5260 Odense Indskrivning fra kl. 18.15 til 18.45 Der skal forvisset medlemsbevis enten i papir form eller som app Hver Jagtforening kan deltage med 1 pr. påbegyndt 50 medlemmer. Tilme…
3. aug. 2020
Hun er en af de bedste skarpskytter, der har eksisteret, og hun levede i den grad op til navnet Watanya Cicilla, som Sitting Bull gav hende. Det betyder ”lille sikre skytte”.
3. aug. 2020
Få inspiration til spændende tilberedning af dit vildt. Fra hjorte- og fuglevildt, vildsvin, hare, mv. Velbekomme!
31. jul. 2020
Siden medio juli har Naturstyrelsen udbudt dagjagter i naturområder rundt om i landet. Mange jagter er allerede udsolgt, men der er stadig muligheder.
31. jul. 2020
Den officielle efterårsopmåling af europæiske trofæer af hjortearterne kron- då- sika- og råvildt samt muflon, vildsvin og ræv foretages på følgende 14 steder.
30. jul. 2020
Så blev det efterhånden sensommer, og vi er klar med nye historier i seneste nummer af Jæger. Læs den gratis appetitvækker her.