Du er her. Årslev jagtforening > Nyheder

23-01-2020: Muslingefiskeri i Aarhusbugten ødelægger havjagt

Jægerforbundet er medunderskriver af åbent brev til miljø- og fødevareministeren, som anmoder på det kraftigste om et stop for muslingefiskeri i Aarhusbugten. Bundlevende fisk er stort set væk. Det samme er store flokke af dykænder og edderfugle.

22-01-2020: UK-høring om import og eksport af jagttrofæer

Den britiske regering indsamler i øjeblikket viden om et kontroversielt forslag om forbud mod import og eksport af trofæer ind og ud af Storbritannien. Et forbud kan ramme danske trofæjægere hårdt.

22-01-2020: Ja til natsigte - men hvornår, Lea Wermelin?

Miljøminister Lea Wermelin har i dag meldt ud, at hun vil lovliggøre brug af natsigtemidler i kampen mod mårhunden. Men hun vil ikke sige hvornår. Jægerforbundet er kritisk.

22-01-2020: Succes over skel

Næsten 100 krondyr blev resultatet, da Aage V. Jensen Naturfond, Naturstyrelsen Blåvandshuk og et stort antal private jægere og lodsejere holdt en koordineret fællesjagt i området omkring Filsø.

07-01-2020: Jagttegnsundervisning

Vi starter hold den 7. januar 2020

06-03-2018: Årslev jagtforening på Facebook

Vi har oprettet en gruppe på FB