Du er her. Årslev jagtforening > Nyheder

Landbrugsvej 65
5260 Odense
Indskrivning fra kl. 18.15 til 18.45
Der skal forvisset medlemsbevis enten i papir form eller som app
Hver Jagtforening kan deltage med 1 pr. påbegyndt 50 medlemmer.
Tilmelding til Kredsformand Ejgil V. Jensen på
mail evj@fritid.tele.dk Med navn og medlems nr.

27-02-2020: Jægerforbundets direktør headhuntet til nyt job

Efter godt syv år i direktørstolen for Danmarks Jægerforbund vender Michael Stevns tilbage til landbrugs- og fødevaresektoren som koncerndirektør i Danish Agro-koncernen.

27-02-2020: Nordisk samarbejde baner vejen til succes

Jonas Gade Løgsted har igennem tre år arrangeret udvekslingsjagter med sine to norske kammerater, da de alle er bidt af gåsejagt. Særligt de kortnæbbede gæs bruger de meget tid på at jage sammen, og det foregår både i Norge og Danmark.

26-02-2020: Briterne vender ryggen til blyhagl og plast

Så sker det endelig: Ni britiske jagt-, land- og naturorganisationer står sammen om et ønske om at udfase bly og plasthaglskåle i haglammunition inden for fem år. Det er godt nyt for naturen - men faktisk også for de danske jægere.

25-02-2020: Mød Bliv NaturligVis på Jagt & Outdoor messen

Når Danmarks største jagtmesse løber af stablen, gæster op imod 17.000 jagt- og naturinteresserede danskere hallerne i Odense Congress Center. Bliv NaturligVis pepper det hele op med masser af aktiviteter for børnene.

25-02-2020: Indstik om vildsvin i Jæger

I marts-nummeret af Jæger vil der være et indstik fra Landbrug & Fødevarer, omhandlende vildsvin og den afrikanske svinepest. Emnet er af stor vigtighed for de danske jægere, og derfor bidrager DJ også med indhold.

24-02-2020: Jo, mårhunden ER et stort problem!

Ifølge en professor i biodiversitet skyldes kampen mod det invasive rovdyr snarere, at jægerne betragter den som en konkurrent. Men det er simpelthen en af de mest nedladende udtalelser jeg har hørt fra en forsker længe, udtaler DJ-formand.

Side 1Side 2