Du er her. Årslev jagtforening > Aktiviteter > Jagttegn

Jagttegns kursus forår 2019

Med beståelsesgaranti

Kursusstart: Mandag 4. februar 2019 kl. 18.00 og der undervises hver mandag indtil d. 8. april, derudover vil der være 3-4 lørdage (kommer an på elevantal) med skydning.

Undervisningssted: Årslev forsamlings- og kulturhus, Bystævnet 13, 5792 Årslev
Underviser: Søren Kristensen.

Kursusgebyret kr. 2.750,-, dækker undervisning, undervisnings materialer, lærebog,
tests, obligatorisk skydning, lerduer, patroner, kursistmedlemsskab af foreningen og Danmarks Jægerforbund i 12 mdr. fra indmeldelse.

Kursusgebyret dækker ikke prøvegebyrer. (ca. 310 kr.)

Kursister der er under 18 år, skal have deres egen Nem ID før kursus start, samt fuldmagt fra forældre eller værge.

Der opkræves et depositum på kr. 1000,00 i forbindelse med tilmeldingen.

1.000,00 kr. den 1. marts

750,00 kr. den 1. april

I alt 2.750,00 kr.

Vi giver 500 kr. rabat til tidligere udsendte soldater.

Senest tilmelding er, mandag 4. februar 2019 kl. 18.00, ved tilmelding efter 28. januar vil man først få udleveret bøger den 4. februar.

Beståelsesgaranti:

Følger man et jagttegnshold og møder velforberedt op, og er uheldig at dumpe til sin teoriprøve, så tager man den efterfølgende teoriprøve, er man også uheldig der, så følger man uden beregning et jagttegnshold igen, kun prøvegebyr der skal betales.

Altså:

Forårskursus, forårsprøve dumpet, efterårsprøve dumpet = nyt forårskurus uden beregning

Efterårskursus, efterårsprøve dumpet, forårsprøve dumpet = nyt efterårskurus uden beregning

Tilmelding og spørgsmål til:

Søren Kristensen

Tlf.  41436839